История

Какво ни прави специални?

Valentino Chocolatier Bulgaria е семеен бизнес, който разполага с два фирмени магазина в гр. София за висококачествен белгийски шоколад, чай, бисквити и вино.

Valentino Chocolatier сме първите в България, още от 2007-ма година, вносители на белгийски ръчно правен шоколад. Разполагаме с над 120 вида шоколадови бонбони—пралини, трюфели, бадемови и лешникови бонбони, плодови бонбони, такива с екзотични привкуси, без захар, без глутен, детски и празнични фигурки.

Изработват се в белгийската работилница Valentino /www.valentino.be/, като се използват само натурални продукти и 100% какаово масло без добавени хидрогенни масла.

В лицето на белгийския шоколатиер, Свен Деман, семейство Роуландс откриват истински професионалист с изтънчен вкус към съставките. Съчетават традиционни рецепти със смели и нови привкуси, а резултатът се превръща в зашеметяващи бонбони, които завладяват сетивата на всеки, който ги опита.

С нашите белгийски партньори споделяме една визия за шоколадовия бизнес и тя е, че шоколадът трябва да носи истинска наслада, да се цени и да бъде поднесен красиво.

В нашите магазини можете да усетите белгийския дух, да дегустирате желан бонбон и да подготвите по Ваш избор своя селекция.

Нашият персонал ще Ви помогне да направите перфектния подарък за любим човек, за семейство или за самия Вас.

Шоколадовите чудеса на Valentino са и един елегантен начин да отправите професионална благодарност към Вашите партньори и клиенти – естетски опаковани и поднесени, в подаръчни кутии или кошници, с различна колекция за всеки празник или фирмен повод.

Последно добавени

Искаш вече да опиташ?

Търси

Ръчно изработени, обвити в първокачествен белгийски шоколад, нашите бонбони са създадени с много любов и старание до последния детайл.