История

Честит ни 17ти рожден ден! Използвайте промокод HAPPYB17 за 17% отстъпка, при покупки над 50 лв.

Пътят на нашата шоколадова фабрика

⏳През далечната 1978 година младата двойка, Хелен и Уилям Роуландс, отваря малка шоколадова работилница в центъра на Брюксел и поставя началото на Valentino Chocolatier…

Защо Valentino? Младата Хелен била запленена от американския актьор Рудолфо Валентино, чието име се свързвало с любовта и покаряването на сърца.

А шоколадът е идеалното средство за това. Така се родила днешната световна марка за белгийски шоколад Valentino chocolatier.

⚜️И до днес дългогодишните традиции, високите стандарти и доказаното майсторство лежат в основата на нашите изделия, като същевременно умело се съчетават с модерни решения.

Благодарение на белгийския шоколатиер Свен Деман, в богатия ни каталог се появяват смели и екстравагантни съчетания и новаторски вкусове!

🇧🇬Важно място заема и 2005-та година, когато за първи път в страната внесохме истински ръчно изработен  белгийски шоколад. А през 2007-ма година създадохме Valentino Chocolatier Bulgaria.

Белгийският дух ще Ви обземе още с влизането в нашия фирмен магазин в София. Тук освен висококачествен шоколад, ще откриете и широка гама от продукти, които може да съчетаете по различни начини и сами да създадете красиви подаръци за всеки повод. За да поднесете истинска наслада, да направите ярко впечатление и да покажете специално отношение.

🥰Заповядайте, за да дегустирате и направите селекция по Ваш вкус.
С удоволствие ще Ви помогнем по пътя към най-добрия избор!

Последно добавени

Искаш вече да опиташ?

Търси

Ръчно изработени, обвити в първокачествен белгийски шоколад, нашите бонбони са създадени с много любов и старание до последния детайл.