Общи условия на сайта

www.Shop.LuxBonbon.com е собственост на ЕНИВЕЛ ЕООД.

Използването на този сайт и регистрирането на заявка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия.
Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт!
ЕНИВЕЛ ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта.

I.Общи условия

 • www.Shop.LuxBonbon.com е уебсайт за информация и възможност за доставка на публикуваните в него стоки, от името на ЕНИВЕЛ ЕООД.
 • Вашите действия на този сайт имат смисъл на публична покана за заявяване и доставка на артикули от ЕНИВЕЛ ЕООД.
 • Посочените в сайта цени, имат за цел да Ви ориентират и дадат по-пълна информация за публикуваните в него стоки. ЕНИВЕЛ ЕООД, чрез www.Shop.LuxBonbon.com има право да променя цените по собствена преценка, без предварителнo уведомяване.
 • При липсата на заявената от Вас стока ЕНИВЕЛ ЕООД, чрез www.Shop.LuxBonbon.com , в рамките на един работен ден след получаване на заявката за доставка / поръчката /, уведомява Клиента за изчерпването и чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или чрез обаждане на посочения от клиента телефон.
 • При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ЕНИВЕЛ ЕООД, чрез www.Shop.LuxBonbon.com не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на доставката и не носи отговорност за нейното неизпълнение.
 • ЕНИВЕЛ ЕООД, чрез www.Shop.LuxBonbon.com се задължава след получаване на заявката за доставка  от Клиента, да му достави желаната стока или да информира Клиента за др. обстоятелства, относно заявката му.
 • ЕНИВЕЛ ЕООД не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълни данни.
 • Всички информативно посочени цени са в български левове с включен ДДС.

II.Права и задължения на страните

 1. ЕНИВЕЛ ЕООД се задължава:
 • да извърши доставка в срока указан в информацията за доставка.
 • да не публикува заблуждаваща клиента информация
 1. Клиентът се задължава при желание за доставка:
 • да посочи две имена на получател, точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес;
 • да осигури достъп и възможност за получаване на поръчаната стоката.

Заявената за доставка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка (офис на куриер), в срока, оказан в информацията за доставка. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ЕНИВЕЛ ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

III. Информация за доставката на стоки

Доставката на избрания от Вас продукт за територията на България се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС http://www.econt.com/offices/ или от друга куриерска фирма по Ваше желание. Клиента поема пълния размер н доставката! Цената на доставка НЕ Е включена в цената на заявените от Вас продукти! Необходимо е да посочите метода на доставка: до адрес или до офис на куриер.

Ако желаете, можете да ползвате опцията ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕР – тогава е необходимо да изберете най-удобния за Вас офис и да напишете неговото име или адрес  и името на куриерската фирма в полето „БЕЛЕЖКИ“, на страницата за финализиране на заявката. Моля, не забравяйте да посочите и града в който искате да бъдат доставени заявените от Вас стоки.

Уважаеми клиенти, моля да имате в предвид, че поради промяна в условията на ЕКОНТ ЕКСПРЕС , известяване на получателите за изпратена пратка с SMS се таксува по 0.18лв.

Доставките по заявките се обработват на следващия работен ден и/или съгласно графика на куриерската фирма за съответното населено място. Доставките по заявките приети от ЕНИВЕЛ ЕООД, чрез www.Shop.LuxBonbon.com през събота, неделя, почивни и официални неработни дни се обработват на първия възможен работен ден и съгласно графика на куриерската фирма за съответното населено място. Заявките за доставка приети в петък се изпълняват с доставка до офис на куриерската фирма в събота, а ако доставката е пососчена до адрес – в понеделник. Не се извършват доставки до адрес в събота и неделя, и официални неработни дни!

Ако Ви е необходима помощ, съвет или имате въпрос можете да се свържете в работно време: всеки работен ден от 9:00 до 17:00 с нас от ТУК!!! или на телефон : +359 882 309 909 където да получите необходимата Ви информация!

 1. Информация за плащане

Shop.LuxBonbon.com   не е сайт за електронна търговия, а информационно-презентационна платформа, от която Вие може да се информирате, харесвате или заявявате за доставка предпочитани от Вас стоки.

Стойността на заявените за доставка от Вас стоки, е платима в момента на получаването им от куриера /представител на Еконт Експрес извършил доставката например/ или представител на ЕНИВЕЛ ЕООД. Заявените за доставка стоки ще бъдат придружени с касов бон и документ удостоверяващ Вашата заявка.

Стойността на заявените за доставка от Вас стоки, е платима в момента на получаването им в офис на куриера. Заявените за доставка стоки ще бъдат придружени с касов бон и документ удостоверяващ Вашата заявка.

V.Отказ за получаване 

Вие имате право да откажете получаването на заявените от Вас стоки, когато те са доставени при едно от следните условия:

 • доставената стока явно не съответства на заявената от Вас и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
 • липсва придружаващ касов бон и документ удостоверяващ Вашата заявка.

Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да върне получените артикули на адрес : гр. София, – офис на Еконт, София ул.Тинтява 25 , получател ЕНИВЕЛ ЕООД – до поискване

VI.Връщане и възстановяване

Връщането се допуска, когато стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети и съгласуване с представител на ЕНИВЕЛ ЕООД.

VII. Лични данни

 • ЕНИВЕЛ ЕООД чрез www.Shop.LuxBonbon.com полага дължимата грижа за защита на Вашите личните данни, станали известни в хода на подаване на Вашата заявка. Това задължение отпада, ако Вие съе предоставили неверни данни.
 • При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ЕНИВЕЛ ЕООД може да използва личните Ви данни единствено и само за целите на доставката.

1.Разкриване на информацията

Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за “ЕНИВЕЛ ЕООД“ чрез www.Shop.LuxBonbon.com .
Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

“ЕНИВЕЛ ЕООД“, чрез www.Shop.LuxBonbon.com се задължава да не разкрива никакви лични данни  на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

 • е получил изричното писмено съгласие;
 • информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация;
 • ЕНИВЕЛ ЕООД, чрез www.Shop.LuxBonbon.com е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

VIII. Отговорност

ЕНИВЕЛ ЕООД чрез www.Shop.LuxBonbon.com не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си при настъпване на обстоятелства, които ЕНИВЕЛ ЕООД, чрез www.Shop.LuxBonbon.com не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди вкл., но не само, случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на ЕНИВЕЛ ЕООД чрез www.Shop.LuxBonbon.com . ЕНИВЕЛ ЕООД не носи отговорност при повреда на стоката, вследствие форсмажорни обстоятелства.

 1. Арбитраж

Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени споровеще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на ЕНИВЕЛ ЕООД съобразно българското законодателство.

Търси

Ръчно изработени, обвити в първокачествен белгийски шоколад, нашите бонбони са създадени с много любов и старание до последния детайл.