Пралини

Беллина
Кремаво бял белгийски шоколад покриващ ефирен лешников пълнеж.
REF. 02-01

Бразилиен
Гладък бял белгийски шоколад с хрупкав лешников пълнеж, гарниран с карамелизиран лешник.
REF. 02-02

Канела
Пралини Канела са от нежен лешников крем с канелени бисквити, в млечен шоколад.
REF. 02-03

Целувка
Невероятен лешников крем покрит с тъмен или млечен белгийски шоколад.
REF. 02-04

Ескарго
Натурален белгийски шоколад изпълнен с лешников крем.
REF. 02-05

Галети
Лешникови пралини покрити с млечен или черен белгийски шоколад.
REF. 02-06

Марийка
Лешников крем в кошничка от плътен черен шоколад.
REF. 02-07

Маруф
Пралини с мек лешников крем в шоколадова кошничка.
REF. 02-08

Лешниково сърце
Лешникова паста покрита с бял белгийски шоколад.
REF. 02-09

Корона
Лешникова сметана в млечен белгийски шоколад.
REF. 02-10

Пердидо
Млечен шоколад в комбинация с гладко лешниково пралине.
REF. 02-11

Пралинибс
Лешников крем и какаови зърна, обвит в натурален шоколад
REF. 02-12

Соня
Лешникова сметана комбинирана с плодов крем, обвит в бял белгийски шоколад.
REF. 02-13

Лебед
Лешникова сметана в кремаво бял белгийски шоколад във формата на лебед
REF. 02-14

Фиат 500
Бадемова сметана и орехи, покрити в млечен или черен шоколад във форма на кола.
REF. 02-15

Валентино
Лешниково пралине и цели лешници, обвити в черен или млечен шоколад.
REF. 02-16

Бяла Джандуя
Крем от препечен лешник в бял шоколад.
REF. 02-17

Черна Джандуя
Крем от препечен лешник в тъмен шоколад.
REF. 02-18

Млечна Джандуя
Крем от препечен лешник в млечен шоколад.
REF. 02-19

Мишка
Лешников крем в млечен или бял шоколад.
REF. 02-20

Шам бадем
Крем от шамфъстък и бадем, покрити с натурален шоколад.
REF. 02-21

Мон Блан
Лешникова паста с цял лешник на върха
REF. 02-22

Фюлетин
Лешникова паста с парченца бисквитки в млечен шоколад.
REF. 02-23

Бяла Хелена
Хрупкав лешников крем обвит в бял шоколад.
REF. 02-24
Ганаш – пухкава смес от какао и сметана

Ганаш
Чиста смес от какаов крем и сметана.
REF. 03-01

Тирамису
Комбинация от млечен шоколад и тирамису крем.
REF. 03-02

Ноар
Сметана и 80% какао. Най-тъмният и натурален бонбон.
REF. 03-03

Тапа
Богат тъмен белгийски шоколад с пълнеж от крем шампанско.
REF. 03-04

Круша
Смес от белгийски крушов ликьор, покрит от натурален шоколад.
REF. 03-05

Портокалов мус
Портокалово-шоколадова комбинация с тъмен белгийски шоколад.
REF. 03-06

Лава
Течен тъмен шоколад в покривка от натурален белгийски шоколад.
REF. 03-07

Бирен Ганаш
Бирен ганаш по собствена рецепта, в комбинация с черен белгийски шоколад!
REF. 03-08
Карамелени

Ябълков крамбъл
Хрупкави ябълки и карамел, обхванати в белгийски млечен или черен шоколад.
REF. 04-01

Ева
Карамел и лешников крем в млечен или черен шоколад.
REF. 04-02

Гранд плас
Комбинация от карамел и морска сол, залята с млечен или черен шоколад.
REF. 04-03

Малиново сърце
Кремаво бял белгийски шоколад с вкусен пълнеж от малина и карамел.
REF. 04-04

Тенис
Перфектна комбинация от карамел и капучино, покрита с бял шоколад.
REF. 04-05

Дулче
Наситен карамел в белгийски млечен шоколад.
REF. 04-06
С кремообразни пълнежи

Бейлис
Ирландски крем Бейлис в богат тъмен белгийски шоколад.
REF. 05-01

Крем брюле
Традиционен френски десерт комбиниран с гладък млечен белгийски шоколад.
REF. 05-02

Фрамбоа
Малинов крем обхванат от млечен белгийски шоколад.
REF. 05-03

Коантро
Алкохолен крем от коантро в богат тъмен белгийски шоколад.
REF. 05-04

Малинова кошничка
Нежен малинов крем в кошничка от белгийски бял шоколад
REF. 05-05

Райска Ягода
Вкусен лешников крем и сладко от ягоди, покрити с млечен шоколад
REF. 05-06

Пистачио крем
Лек крем от шам фъстък обвит във фин бял шоколад.
REF. 05-07

Ирландско кафе
Кафе, сметана и уиски в млечно шоколадово буренце.
REF. 05-08

Ментова роза
Ментова сметана в плътен натурален шоколад.
REF. 05-09

Букет
Нежен бадемов крем, обгърнат от фин млечен шоколад
REF. 05-10
Марципан – крем от бадемова или шамфъстъкова паста

Марципанова плочка
Натурален бадемов крем с черен шоколад. Чист бадемов марципан.
REF. 06-01

Кокосов марципан
Паста от кокос и бадеми, залята с млечен шоколад
REF. 06-02

Бушет
Бадемова плочка с лешников крем, покрити от млечен белгийски шоколад.
REF. 06-03

Шамфъстъкова плочка
Паста от шамфъстък в богат тъмен белгийски шоколад.
REF. 06-04

Шам марципан
Лека примес от шамфъстък и марципанов крем в обвивка от бял белгийски шоколад.
REF. 06-05

Марципан какао
Мека бадемова паста облята в бял шоколад
REF. 06-06
Трюфели и мини трюфели

Млечен трюфел
Белгийски млечен шоколад овалян в млечни шоколадови стърготини. REF. 07-01

Натурален трюфел
Белгийски натурален шоколад овалян в черни шоколадови стърготини.
REF. 07-02

Бял трюфел
Крем от бял шоколад, покрит с бели шоколадови стърготини.
REF. 07-03

Бадемов трюфел
Белгийски млечен шоколад овалян в бадемови стърготини.
REF. 07-04

Коантро
Наситен крем коантро в тъмен шоколад.
REF. 08-01

Чили
Пикантен чили крем в черен шоколад.
REF. 08-02

Сицилиански лимон
Лимонова плънка покрита в бял шоколад.
REF. 08-04

Розово шампанско
Бял крем с розово шампанско, покрит с бял шоколад. REF. 08-04

Лешников трюфел
Лешников крем в млечен шоколад, овалян в натрошени препечени лешници.
REF. 08-05

Шампанско трюфел
Крем шампанско в бял белгийски шоколад
REF. 08-06

Амарето трюфел
Амарето крем покрит с гладък белгийски млечен шоколад.
REF. 08-07

Бейлис трюфел
Бейлис крем, залят с бял белгийски шоколад.
REF. 08-08

Трюфел с джин
Черен шоколад с пълнеж джин от вишна
REF. 08-09
Шоколадови бонбони от различни части на света

Папуа, Нова Гвинея
Млечен шоколад с аромат на лешник и карамел. Ганаш пълнеж с ананас и банан.
REF. 09-01

Гана
Млечен шоколад с вкус на плодове и кестени от Гана, Африка. Ганаш пълнеж от манго и лешник.
REF. 09-02

Еквадор
Тъмен шоколад от 70% какао, комбиниран с пълнеж от кафе и карамел
REF. 09-03

Бразилия
Тъмен шоколад от Бразилия с интензивен вкус на какао, с пълнеж кайпириня – лайм и кашаса.
REF. 09-04

Рубинов шоколад от Кот д’Ивоар
Рубинов шоколад със свежи плодови кисели нотки. Ганаш пълнеж с ягода, малина и череша.
REF. 09-05

Вануату
Млечен шоколад, направен с какаови зърна от Вануату. 44% какао с пълнеж от крем от бадемово мляко.
REF. 09-06
Специалитети

Оранжети
Резени портокалови кори потопени в млечен или черен шоколад.
REF. 10-01

Млечен мендиан
Плочка млечен шоколад, поръсена с цели ядки.
REF. 10-02

Бял мендиан
Плочка бял шоколад, поръсена с цели ядки.
REF. 10-03

Черен мендиан
Плочка натурален шоколад, поръсена с цели ядки.
REF. 10-04

Ликьорена вишна
Вишна без костилка, напоена в алкохол, покрита с черен шоколад
REF. 10-05
Без захар. Бонбони подсладени с Малтитол

Глобус
Лешников крем покрит от черен, млечен или бял шоколад
REF. 11-01

Суинг
Комбинация от кафе и лешников крем. Покрити от бял, млечен или черен шоколад
REF. 11-02

Диамант
Шоколадов ганаш обвит в бял, млечен или черен шоколад
REF. 11-03